• Banner-Geluk-in-eigen-hand

Methode

Met transformatieve conflictoplossing en life coaching leer je hoe je zelf problemen kunt oplossen. Dit doen we door de angel uit een conflict te halen. Dat wat er onderhuids zeurt. Wat er gebeurd is, kunnen we niet veranderen; wel wat je ermee doet.

Jij zult ervaren dat je gedachten je gevoelens bepalen en je gevoelens je gedrag. Wij gaan de kijk hierop samen veranderen en dit is de transformatie. Er ontstaat ruimte waarin alles weer mogelijk is. Jij begrijpt het. Het probleem is opgelost. Geen schikking nodig, geen water bij de wijn.

Werken aan de kern van het conflict

In een sessie kijken we naar wat er nu feitelijk aan de hand is en wat de specifieke gedachten daarover zijn van alle mensen die betrokken zijn. Vaak blijken gedachten, overtuigingen en gevoelens heel persoonlijk. Niets is wat het lijkt!

Iets heel kleins kan vaak tot iets enorm groots zijn uitgegroeid en wij zelf begrijpen niet waarom dat is gebeurd.

Juist dit wat er onderhuids zit gaan wij naar boven halen en de kijk hierop veranderen. Dit is de transformatie. Wat daarvoor nodig is? Volledig commitment aan het feit dat je het conflict wilt oplossen.

Voor wie

Deze aanpak is bedoeld voor mensen die last hebben van een schijnbaar onoplosbaar probleem in de communicatie met een ander, zoals een familielid, een vriend of een andere dierbare. Ook als je je machteloos voelt door ziekte of overlijden van een dierbare kan Geluk in eigen hand iets voor jou betekenen.

Zowel samen als alleen ben je van harte welkom om dit conflict echt en naar tevredenheid op te lossen.

Heb je alles al geprobeerd of weet je niet of het conflict ooit kan worden opgelost? Bel of mail me voor meer informatie.

Resultaat

Je voelt je (beiden) gehoord en begrepen en hebt een weg gevonden om je doelen te bereiken. Je voelt je vrij. Jij kan verder

© Copyright 2019 Moonday Design